Τροφή για σκέψη

Ο Mύθος του Yπερπληθυσμού

https://truthcomestolight.com/wp-content/uploads/2023/03/overpopulate.jpg

Μετάφραση: Απολλόδωρος

22 Μαρτίου, 2023 | Rosanne Lindsay | Διάβαστε το εδώ.

Ο μύθος του υπερπληθυσμού είναι μια αβάσιμη πεποίθηση ότι: ο αριθμός των ανθρώπων στη Γη θα υπερβεί την [υποθετική] φέρουσα ικανότητα του πλανήτη στο ορατό μέλλον, οδηγώντας σε οικονομική ή κοινωνική κατάρρευση, και ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού.

Οι κινδυνολόγοι για τον πληθυσμό στα Ηνωμένα Έθνη προτείνουν ότι ο αυξανόμενος παγκόσμιος πληθυσμός θα απογυμνώσει τη Γη από τους αξιοποιήσιμους πόρους της και θα ξεπεράσει την καινοτομία και τους ρυθμούς παραγωγής. Αυτό, πιστεύουν, θα προκαλέσει μείωση του βιοτικού επιπέδου, περισσότερη φτώχεια, περισσότερη πείνα, λιμό και πείνα, έλλειψη νερού, επιδημίες, πολέμους και συγκρούσεις για τους μειούμενους πόρους, αφαίμαξη των ενδιαιτημάτων της άγριας ζωής και περιβαλλοντικές καταστροφές.

– –  Population Research Institute (Ινστιτούτο Ερευνών Πληθυσμού0

Υπερπληθυσμός: Ο Mύθος

Προειδοποίηση – Οι τάσεις των δεδομένων είναι σαφείς. Ο κόσμος βρίσκεται σε πληθυσμιακή μείωση.

Υπερπλήρεις πόλεις ≠ υπερπλήρης πλανήτης. – Jared Wolf

Οι πραγματικοί αριθμοί δείχνουν ότι το ποσοστό γονιμότητας της Κίνας είναι κάτω από 1,5 παιδί ανά γυναίκαΠολλές χώρες, αν και όχι όλες, έχουν πλέον πέσει κάτω από το όριο των 2,5 γεννήσεων, γεγονός που θα αρχίσει να δημιουργεί μονόπλευρους πληθυσμούς με πάρα πολλούς ηλικιωμένους και όχι αρκετούς νέους για να τους υποστηρίξουν. Καμία γνωστή κοινωνία δεν έχει ανακάμψει από μια τέτοια πτώση. Είκοσι τρεις χώρες αναμένουν ότι ο αριθμός τους θα μειωθεί στο μισό μέχρι το 2100.

Όταν οι αξιωματούχοι του Ταμείου του ΟΗΕ για τις Δραστηριότητες του Πληθυσμού ( UNFPAπροέβλεπαν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους μέχρι το 2022, είχαν δίκιο στην εκτίμησή τους; Τι είναι το UNFPA; Πόσο ακριβή είναι τα μοντέλα τους; Πώς γνωρίζουν ότι οι αριθμοί τους θα σημάνουν την κατάρρευση του πολιτισμού; Είναι πραγματικά μέρος της λύσης για τoν αποπληθυσμόΤα δολάρια των φόρων σας υποστηρίζουν τις καταναγκαστικές μεθόδους τους; Γιατί πρέπει να τους πιστέψουμε; [Περισσότερα για το τι είναι το UNFPA εδώ].

Ο όρος «υπερπληθυσμός» είναι μια προσπάθεια παραπλάνησης μέσω της κοινωνικής μηχανικής. Είναι μια προσπάθεια ελέγχου της ανθρώπινης συμπεριφοράς με την επίρριψη ευθυνών στους ανθρώπους για τις περιβαλλοντικές αλλαγές και τη δημιουργία φόβου. Εν τω μεταξύ, οι περιβαλλοντικές καταστροφές – λιμοί, λειψυδρία, ακραίες θερμοκρασίες – κατασκευάζονται μέσω της τεχνολογίας για να τροφοδοτήσουν τον μύθο της «κλιματικής αλλαγής».

Το γεγονός είναι ότι το κλίμα αλλάζει συνεχώς. Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Υπάρχει μόνο η πράξη της αμφισβήτησης και του σταματήματος των τεχνητών μεθόδων αλλαγής του κλίματος που προκαλούν βροχή και χιόνι ως κάποιες λύσεις για την ξηρασία. [Δείτε την αμερικανική πατέντα για την αλλαγή του καιρού και μια λίστα εταιρειών στις ΗΠΑ που αλλάζουν τα καιρικά φαινόμενα].

Οι κυβερνήσεις σήμερα προωθούν πολιτικές ελέγχου του πληθυσμού προκειμένου να ελέγξουν τον αριθμό των παιδιών που γεννιούνται ως μέτρο προστασίας των εθνικών τους πόρων. Όλες αυτές οι πολιτικές έχουν λάβει παγκόσμια αναγνώριση της βιαιότητάς τους:Population Research Institute

  • Η πολιτική ενός παιδιού της Κίνας, όπου οι γυναίκες τιμωρούνταν με αυστηρά πρόστιμα, συλλαμβάνονταν ή στειρώνονταν βίαια για την υπέρβαση του ορίου γεννήσεων.
  • Οι εκτρώσεις με επιλογή φύλου στην Ινδία, όπου περίπου 15,8 εκατομμύρια κορίτσια έχουν εξαλειφθεί από το 1990 λόγω της πολιτισμικής προτίμησης για τα αγόρια. Τώρα η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει τη δική της πολιτική των δύο παιδιών.
  • Τα προγράμματα αναγκαστικής στείρωσης της Λατινικής Αμερικής, όπου γυναίκες συνελήφθησαν επειδή ήταν έγκυες και τα μωρά τους έκαναν έκτρωση σε ανθυγιεινές συνθήκες.
  • Τα «εκπαιδευτικά προγράμματα» των Ηνωμένων Εθνών που αρνούνται τη βοήθεια προς τις αναπτυσσόμενες χώρες αν δεν αποδεχθούν την αντισύλληψη, την άμβλωση και τη στείρωση για να αποτρέψουν την ψευδή ιδέα της υπερανάπτυξης του πληθυσμού.
  • Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών βοήθησε στην ίδρυση του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τις Δραστηριότητες του Πληθυσμού (UNFPA) το 1969 για να αποτελέσει ένα αμερόληπτο κέντρο ενημέρωσης για τον πληθυσμό και τις δημογραφικές πληροφορίες. Αντ’ αυτού, το UNFPA εξελίχθηκε σε μια ομάδα υποστήριξης που έβαλε το χεράκι της σε διάφορα καταναγκαστικά προγράμματα ελέγχου του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. – Population Research Institute 

Ο «υπερπληθυσμός» είναι ο προδιαγεγραμμένος λόγος για την Ατζέντα Βιωσιμότητας του ΟΗΕ, με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) ( Sustainable Development Goals (SDGs)), που προτρέπουν τους ανθρώπους να «τρώνε κοριούς αντί για βοδινό κρέας» για λόγους που δεν έχουν αποδειχθεί, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «Κλιματική Αλλαγή».

Ο κόσμος έχει υπερπλήρεις πόλεις, όχι υπερπλήρεις χώρες. Σύμφωνα με το Sustainable Review«αν όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός ζούσε στο Τέξας, θα ήμασταν και πάλι λιγότερο συνωστισμένοι από τη Νέα Υόρκη. Το Τέξας έχει πάνω από 268.000 τετραγωνικά μίλια γης για έναν πλανήτη 8 δισεκατομμυρίων και πλέον ανθρώπων».

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο υπερπληθυσμός είναι ο επίσημος λόγος για να στοιβάζονται οι άνθρωποι σε «έξυπνες πόλεις» (“Smart Cities”), όπου το Ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) blockchain, το 5G και το Διαδίκτυο των πραγμάτων θα διευκολύνουν τον έλεγχο, την επιβολή κυρώσεων και την παρακολούθηση των ανθρώπων.

Η ανθρωπότητα κινείται όλο και πιο βαθιά σε μια κρίση που δεν έχει προηγούμενο – μια «τελική εξέταση» για το αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της ύπαρξής της στο Σύμπαν ή όχι. Δεν πρόκειται για μια εξέταση πολιτικών, οικονομικών ή θρησκευτικών συστημάτων, αλλά για την ακεραιότητα της υπεύθυνης σκέψης και της ανιδιοτελούς ανταπόκρισης του καθενός και όλων των μεμονωμένων ανθρώπων στην επιτάχυνση των ολοένα και πιο πρωτοφανών γεγονότων της εξέλιξης. – Buckminster Fuller, 1981, «Critical Path»

Χάρη στην κοινωνική μηχανική και την κινηματογραφική παραγωγή, η ανθρωπότητα έχει σκόπιμα παραπλανηθεί. Ο πληθυσμός μειώνεται. Οι εργοδότες δεν μπορούν πλέον να βρουν ανθρώπους να προσλάβουν. Νέες πολυκατοικίες στέκονται άδειες στις πόλεις των ΗΠΑ. Και τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει κατακόρυφα.

Αποσιωπήθηκε η Πληθυσμιακή Κατάρρευση

Κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Τεχνητής Νοημοσύνης 2019 (WAIC), η συζήτηση αφορούσε την κατάρρευση του πληθυσμού και την τεχνητή νοημοσύνη, όχι τον υπερπληθυσμό. Σύμφωνα με το Sustainable Review,  «κάθε περιοχή της Γης αναμένει τώρα περισσότερους θανάτους από γεννήσεις τις επόμενες δεκαετίες». Επιπλέον, οι αναφορές από τη βάση δεδομένων VAERS των ΗΠΑ δείχνουν ότι τα ποσοστά θανάτων έχουν αυξηθεί.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η έννοια του υπερπληθυσμού πωλούνταν πάντα σε περιόδους πείνας. Τα επεισόδια πείνας έχουν υποδηλωθεί σε όλη την ιστορία. Η τελευταία κινεζική απογραφή του Δεκεμβρίου του 2021 δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά οι εκτιμήσεις από την απογραφή του 2020 δείχνουν ότι η Κίνα χάνει 400.00ο ανθρώπους ετησίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σημείωσαν παρόμοιους αριθμούς. Οι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι το χαμηλότερο ποσοστό γονιμότητας είναι φυσικό αποτέλεσμα της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας. Θα μπορούσε όμως να οφείλεται στην κοινωνική μηχανική του UNFPA; Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη μείωση για τους Κινέζους:

Τα κυβερνητικά στοιχεία δείχνουν ότι ο κινεζικός πληθυσμός μειώθηκε κατά περίπου 13,5 εκατομμύρια μεταξύ 1959 και 1961, αν και πιστεύεται ότι πρόκειται για σοβαρή υποεκτίμηση. Ανεξάρτητοι μελετητές πιστεύουν ότι δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν κατά τη διάρκεια του λιμού του Μεγάλου Άλματος μεταξύ 1959 και 1961, όταν ο Μάο διέταξε ολόκληρο το έθνος να φτιάξει χάλυβα σε φούρνους της αυλής και οι σοδειές εξήχθησαν και αποθηκεύτηκαν ακόμη και όταν εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτονούσαν. Sun Yu, Financial Times, 2021

Έλεγχος του Μεγέθους της Αγέλης

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προωθούν τον φόβο για επερχόμενη έλλειψη τροφίμων, ενώ οι κυβερνήσεις προωθούν τη σφαγή των κοπαδιών των ζώων, με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών των τροφίμων. Σύμφωνα με το UK Agriculture, Food, Environment«Η σφαγή είναι η καλύτερη στρατηγική που έχει ένας αγρότης για τον έλεγχο του μεγέθους των κοπαδιών».

Αλλά ποιο κοπάδι περιγράφουν; Ζωικό ή ανθρώπινο;

Μέχρι τη δεκαετία του 2020 βρισκόμαστε υπό τη διοίκηση μιας τεχνολογίας της οποίας οι αλγόριθμοι και η τόσο εικονική τεχνητή νοημοσύνη θεωρούνται συχνά ως πρότυπο προς μίμηση στην πραγματική ζωή, θυσιάζοντας το ίδιο μας το μυαλό σε μια τυφλή εκτόπιση της γνήσιας σκέψης. Είναι άραγε περίεργο που ολόκληρο το είδος μας βρίσκεται στη λωρίδα του διαμαντιού στην εθνική οδό προς την εξαφάνιση;   – Boho Beau, Whole World

Η προπαγάνδα για τη διάσωση της Γης από τον ανθρώπινο υπερπληθυσμό προωθείται μέσω ταινιών και μυστικών κυβερνητικών προγραμμάτων, εξίσου, ως αντιπερισπασμός στην πραγματικότητα της πληθυσμιακής κατάρρευσης μέσω της μηχανικής.

Η ταινία του 2017, Downsizing, είναι μια κοινωνική σάτιρα που προωθεί τη συρρίκνωση των ανθρώπων σε πέντε ίντσες μέσω μιας νέας τεχνικής που ονομάζεται «κυτταρική μείωση», ως έναν τρόπο για να σωθεί ο πλανήτης και ταυτόχρονα να μπορέσουμε να αποκτήσουμε έναν κομψό τρόπο ζωής. Αλλά, τελικά, τα ίδια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους «μεγάλους ανθρώπους» επηρεάζουν και τους μικρούς, αφού όλοι μοιράζονται την ίδια Γη.

Στη μετα-αποκαλυπτική σειρά του HBO, The Last of Us, μια παγκόσμια πανδημία μυκήτων τύπου ζόμπι αποδίδεται στην «Κλιματική Αλλαγή». Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία πόλεων εγκατάστασης που τελικά γίνονται «QZs» ή ζώνες καραντίνας, διοικούμενες από τη FEDRA (στρατιωτικός βραχίονας), όπου η ελευθερία είναι ανύπαρκτη. Η ιστορία διακηρύσσει ότι το μανιτάρι Cordyceps είναι η πηγή της πανούκλας, ενώ ένα πειραματικό εμβόλιο είναι η λύση. Στην πραγματικότητα, το Cordyceps είναι θεραπευτικό που αποκαθιστά το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Όλα αντιστρέφονται.

Οι ταινίες αντιστοιχούν στην πολιτική μέσω της προπαγάνδας πανικού και του προγνωστικού προγραμματισμού. Γιατί αλλιώς το Χόλιγουντ θα κυκλοφορούσε τόσες πολλές ταινίες που βασίζονται στην πανούκλα και βασίζονται σε ψευδείς πληροφορίες; Σε περίπτωση οποιασδήποτε μελλοντικής παγκόσμιας πανδημίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κάνει σχέδια για τον έλεγχο της ανθρώπινης αγέλης μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών (FEMA). Για να το θέσουμε αλλιώς, η FEDRA ισούται με τη FEMA.

Η FEMA δημιουργήθηκε από μια σειρά εκτελεστικών διαταγμάτωνΟι πρόεδροι χρησιμοποιούν εκτελεστικά διατάγματα για να παρακάμψουν το Κογκρέσο και να ασκήσουν τη μονομερή εξουσία του αξιώματός τουςΗ FEMA έχει την εξουσία να αναστέλλει νόμους, να μετακινεί πληθυσμούς, να συλλαμβάνει και να κρατάει πολίτες χωρίς ένταλμα και χωρίς δίκη. Η FEMA μπορεί να κατάσχει περιουσία, προμήθειες τροφίμων και συστήματα μεταφορών. Μπορεί να αναστείλει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, κάτι που, παρεμπιπτόντως, οι πρόεδροι ήδη επιτυγχάνουν χρησιμοποιώντας εκτελεστικά διατάγματα.

Η FEMA είναι μια υπηρεσία με εξουσίες που ξεπερνούν κάθε άλλη υπηρεσία των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει την επιβιωσιμότητα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης. Αυτές είναι οι 10 περιοχές της FEMA στις ΗΠΑ (βλ. χάρτη). Εάν η FEMA είναι η λύση, τότε γιατί ο Donald Trump βρίσκεται ξαφνικά στις ειδήσεις προωθώντας «πόλεις της ελευθερίας» σε ομοσπονδιακή γη; Θα μπορούσαν αυτές να είναι επικεντρωμένες σε περιοχές της FEMA;

Ναι, θα μπορούσαν.

Σηκώστε την Κόκκινη Σημαία!

Το κίνημα των «πόλεων της ελευθερίας» προωθείται ως «μια αποκεντρωμένη συλλογή δεκάδων τοπικών και εθνικών προοδευτικών» ομάδων, αφιερωμένων στα δικαιώματα των πολιτών και των μεταναστών που έχουν συνασπιστεί «για να καταπολεμήσουν τις πολιτικές κατά των καταφυγίων». Ορισμένες «πόλεις της ελευθερίας» περιλαμβάνουν: Α: Μάντισον, Ουάσινγκτον, Πόρτλαντ, Όρεγκον, Αν Άρμπορ, Μίσιγκαν, Όλμπανι, Καλιφόρνια, Σίλβερ Σίτι, Νέο Μεξικό, Όστιν, Τέξας και δεκάδες άλλες.

Για κάθε άνθρωπο με κρίση, τα «κυβερνητικά δικαιώματα» είναι μια κόκκινη σημαία. Οι κυβερνήσεις δεν παρέχουν δικαιώματα. Η κυβέρνηση μπορεί να χορηγεί μόνο οφέλη και προνόμια που συνοδεύονται από ευθύνες των πολιτών. Τα δικαιώματα δεν είναι δώρα από την κυβέρνηση. Τα δικαιώματα είναι έμφυτα, εκ γενετής, τα οποία οι κυβερνήσεις ιδρύονται για να τα προστατεύουν. Η επιλογή δεν μπορεί να νομοθετηθεί. Έτσι, κάθε συζήτηση για νέα «κυβερνητικά δικαιώματα» μαζί με τον νέο ορισμό της «ελευθερίας» θα πρέπει να αμφισβητείται. Μπορείτε να πείτε, Αστυνομικό Κράτος Αμερική;

Δείτε το χάρτη της ομοσπονδιακής ιδιοκτησίας των ΗΠΑ ανά πολιτεία

Στο πλαίσιο του Rex 84, που είναι η συντομογραφία του Προγράμματος Άσκησης Ετοιμότητας, το οποίο υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν το 1984, υπάρχουν τώρα πάνω από 600 στρατόπεδα της FEMA σε εθνικό επίπεδο, ή περίπου 12 στρατόπεδα της FEMA σε κάθε πολιτεία σε ομοσπονδιακή γη. Σε περίπτωση που εφαρμοστεί ο στρατιωτικός νόμος, η FEMA θα είναι σε θέση να κρατήσει μεγάλο αριθμό πολιτών των ΗΠΑ. Δύο υποπρογράμματα Cable Splicer και Garden Plot θα μπορούσαν να ακολουθήσουν μετά τον στρατιωτικό νόμο, σε περιόδους μεγάλων πολιτικών ταραχών. Το Cable Splicer και το Garden Plot είναι κωδικές ονομασίες για την περιφερειοποίηση και την ομαλή κατάληψη των πολιτειακών και τοπικών κυβερνήσεων από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Η Φύση Προσπαθεί για Ισορροπία

Προκειμένου να αποτραπεί ο αφανισμός του ανθρώπινου πληθυσμού, τα νεαρά ζευγάρια γύρω στα 20 θα πρέπει να κάνουν 3-4 παιδιά ξεκινώντας από τώρα. Ωστόσο, είναι ένα τέτοιο σχέδιο εφικτό στον τοξικό, ακριβό κόσμο που οι άνθρωποι έχουν επιτρέψει να εκδηλωθεί; Τι θέλει η Κίνα με το DNA των ανθρώπων, τέλος πάντων;

Η φύση επιδιώκει την ισορροπία, μέρος της οποίας είναι και οι άνθρωποι. Αν η ανθρωπότητα έχει χάσει την ικανότητά της να τεκνοποιεί, τότε οι άνθρωποι έχουν χάσει την ικανότητα να έρχονται σε ισορροπία, κάτι που προσφέρει η Φύση. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά ζώα αγέλης; Εξελισσόμαστε ή εξελισσόμαστε; Έχει αποσυνδεθεί η πλειοψηφία των ανθρώπων από τη Φύση; Αποδέχονται τη δαιμονοποίηση των θεραπευτικών φυτών και μανιταριών της Φύσης, ενώ δέχονται πειραματικές ενέσεις άγνωστων ουσιών;

Ίσως ήρθε η ώρα η ανθρωπότητα να προστατεύσει το DNA της όπως θα προστάτευε τα παιδιά της ή την περιουσία της, πριν η ανθρωπότητα χαθεί εντελώς.


Σχετικά άρθρα:

Προφήτες ξεδιπλώνουν τη νέα ελευθερία

Ο Προβλεπτικός Προγραμματισμός δημιουργεί την πραγματικότητα;

Η εξαπάτηση της κλιματικής αλλαγής

Επιχείρηση Περιφερειοποίηση

Η υφαρπαγή των γονικών δικαιωμάτων. Συναινείτε;


Δικτυογραφία :

The Overpopulation Myth – Truth Comes to Light

Αναδημοσίευση από https://apollodoros.substack.com/

Σχολιάστε



Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε